Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 8050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8050
Cod produs
IFMNLX7C-MC
Out Of stock
Descriere
Aceasta cupla mecanica rapida JCB 8050 a intrat val-vartej in depozitul nostru, stabilindu-se rapid printre preferatele clientilor. S-a instalat mandra pe podium, sustinuta de rezistenta extraordinara de care da dovada. Ce mai putem spune? Nici nu ne asteptam la altceva! Inainte de a ii adresa invitatia oficiala, ne-am asigurat ca are toate calitatile necesare si, iata, nu ne-am inselat! Se potriveste perfect cu si miniexcavatoarele JCB 8050ZTS si JCB 8050RTS.

Inainte de a lua o decizie, asigura-te ca esti la curent cu toate datele problemei! Apeleaza-ne, impreuna sigur reusim sa facem treaba de izbanda! Colegii nostri consultanti asteapta cu nerabdare sa te poata ajuta! Au acumulat pe parcursul anilor o vasta experienta si informatii esentiale. Cu siguranta vor gasi in revista si cele de care ai tu nevoie pentru o ingrijire corecta a utilajelor tale!

O cupla mecanica rapida JCB 8050 noua, un utilaj fara cusur!
In schimbarea rapida si sigura a atasamentelor intervine aceasta cupla mecanica rapida. Cea de mai sus este realizata din materiale net superioare celor ale competitorilor ei, asigurand astfel o folosire indelungata si in siguranta.

Sfaturi tehnice pe care te poti baza oricand!
Nu iti poti permite sa incepi reparatiile utilajelor fara a fi perfect informat. Serviciul de consultanta tehnica gratuita este locul in care primesti informatia intr-un mod rapid si corect. Nu sta pe ganduri, fii colaboratul nostru, apeleaza-ne!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta cupla mecanica rapida JCB 8050 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect din fabrica, poti sta linistit!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 8050 potrivita nevoilor tale, iar maine curierul va fi si ajuns!

Montaj
Montarea unei cuple nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura