Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 8052

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8052
Cod produs
Z369Q07I-MC
Out Of stock
Descriere
Pam-pam-pam! Speram ca linia melodica dramatica s-a auzit si in mintea ta! Cum altfel ar putea fi daca noi am primit o cupla mecanica rapida JCB 8052 de cea mai buna calitate in depozit? Si nici nu avem de gand sa ii mai dam drumul, ne asiguram ca va fi mereu pe stoc. Pare a fi chiar produsul de care ai nevoie si n-ar fi rau, fiabilitatea ei este de top! Iar faptul ca i-am si oferit un pret foarte bun nu poate fi decat un bonus!

Ce zici daca ne consultam putin inainte de a lua o decizie, totusi? Impreuna aflam daca chiar aceasta este piesa pe care o cautai. In caz contrar, gasim cu siguranta cea potrivita in depozitul nostru! Nu te speria, fiecare produs de pe rafturile noastre ii impartaseste calitatile acesteia. Nu ne multumim cu mai putin decat cea mai inalta calitate. Si asa ar trebui sa faci si tu!

Cupla mecanica rapida JCB 8052 - piese de schimb de calitate, vesta de salvare a utilajelor tale!
In schimbarea rapida si sigura a atasamentelor intervine aceasta cupla mecanica rapida. Cea de mai sus este realizata din materiale net superioare celor ale competitorilor ei, asigurand astfel o folosire indelungata si in siguranta.

Sfaturi tehnice pe care te poti baza oricand!
Nu iti poti permite sa incepi reparatiile utilajelor fara a fi perfect informat. Serviciul de consultanta tehnica gratuita este locul in care primesti informatia intr-un mod rapid si corect. Nu sta pe ganduri, fii colaboratul nostru, apeleaza-ne!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta cupla mecanica rapida JCB 8052 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect din fabrica, poti sta linistit!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 8052 potrivita nevoilor tale, iar maine curierul va fi si ajuns!

Montaj
Montarea unei cuple nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura