Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 8065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8065
Cod produs
F5DXJIW4-MC
Out Of stock
Descriere
Fiecare lucru se intampla la timpul lui, de aceea ne-ai gasit chiar atunci cand utilajele tale au nevoie disperata de o intretinere de top. Desi la inceput parem un simplu magazin de piese de schimb, suntem siguri ca parerea ti se va schimba inca de la prima conversatie cu noi. Ai ajuns acum aici pentru ca ai nevoie de o cupla mecanica rapida JCB 8065 noua si de calitate superioara. Cea pe care o avem noi este compatibila si cu modelele JCB 8065DL si JCB 8065RTS. Ne crezi daca iti spunem si ca pretul este de neratat?

Apeleaza-ne si convinge-te singur! Cu siguranta nu pleci dupa ce auzi oferta! Bine ar fi si sa stii de la bun inceput ca nu iti oferim produsele si cu asta-basta! Am dezvoltat in timp o gama larga de servicii conexe, avand mereu in vedere nevoile colaboratorilor nostri. Testimonialele lor ne arata ca le-au fost mereu de mare folos. In centrul preocuparilor noastre este bunastarea afacerii tale, de aceea beneficiezi oricand de consultanta tehnica gratuita, servicii de mentenanta si livrare rapida.

Cupla mecanica rapida JCB 8065 - performante de top!
In schimbarea rapida si sigura a atasamentelor intervine aceasta cupla mecanica rapida. Cea de mai sus este realizata din materiale net superioare celor ale competitorilor ei, asigurand astfel o folosire indelungata si in siguranta.

Sfaturi tehnice pe care te poti baza oricand!
Nu iti poti permite sa incepi reparatiile utilajelor fara a fi perfect informat. Serviciul de consultanta tehnica gratuita este locul in care primesti informatia intr-un mod rapid si corect. Nu sta pe ganduri, fii colaboratul nostru, apeleaza-ne!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta cupla mecanica rapida JCB 8065 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect din fabrica, poti sta linistit!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 8065 potrivita nevoilor tale, iar maine curierul va fi si ajuns!

Montaj
Montarea unei cuple nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura