Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 8055

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8055
Cod produs
JO37C1IW-MC
Out Of stock
Descriere
Grijile adunate, odata cu trecerea zilelor, tind sa se faca din tantar, armasar. Cea mai eficienta metoda de a iti feri utilajele de defectiuni majore este urmarea unui plan de mentenanta bine pus la punct. Pentru a identifica din timp componentele uzate, reviziile tehnice trebuie urmate mereu cu sfintentie. Achizitioneaza o cupla mecanica rapida JCB 8055 atunci cand cea veche incepe sa se deterioreze. Daca modelelor utilajelor tale sunt JCB 8055RTS sau JCB 8055ZTS, aceasta se va potrivi perfect!

Atunci cand ai cu cine sa le imparti, grijile devin mai mici, mai usor de tolerat si mai usor sa treci peste ele. Iar cand companionul tau de drum este o echipa intreaga de specialisti, poti muta si muntii! Apeleaza-ne, in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita acesta este rolul nostru: sa te putem ajuta in orice tine de utilajele tale si ingrijirea corecta a acestora!

Cupla mecanica rapida JCB 8055 - pune pret pe calitate!
In schimbarea rapida si sigura a atasamentelor intervine aceasta cupla mecanica rapida. Cea de mai sus este realizata din materiale net superioare celor ale competitorilor ei, asigurand astfel o folosire indelungata si in siguranta.

Sfaturi tehnice pe care te poti baza oricand!
Nu iti poti permite sa incepi reparatiile utilajelor fara a fi perfect informat. Serviciul de consultanta tehnica gratuita este locul in care primesti informatia intr-un mod rapid si corect. Nu sta pe ganduri, fii colaboratul nostru, apeleaza-ne!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta cupla mecanica rapida JCB 8055 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect de fabricatie, poti sta linistit!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 8055 potrivita nevoilor tale, iar maine curierul va fi si ajuns!

Montaj
Montarea unei cuple nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distanta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura