Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru excavator JCB HD110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB HD110
Cod produs
VJH0QCER-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand piesa veche prezinta semne de boala, inlocuieste-o cu una de calitate superioara, care sa extinda durata de viata a utilajului tau! O cupla mecanica rapida JCB HD110 este alegerea perfecta si atunci cand detii modele precum JCB HD110WTSV, JCB HD110WTT3, JCB HD110WTP4F sau JCB HD110WTPSV. Este un produs de calitate superioara, competitor direct pentru podium cu piesa originala. Investitia in produse de top vei vedea ca te va feri in timp de costuri suplimentare cauzate de defectiuni premature.

Iti doresti mai mult de la utilajele tale, cele care pana acum sareau dintr-o problema in alta, asa ca trebuie sa le oferi mai mult! Stresul continuu al utilajelor problematice nu isi are loc in viata ta! Cere-ne sfaturi despre ingrijirea lor oricand ai nevoie, promitem sa ti le oferim pe cele mai bune! Viata poate fi usoara, iar afacerea ta infloritoarea cu masinarii perfect functionale.

Cupla mecanica rapida JCB HD110 - recomandata de specialisti!
Pentru a putea schimba intr-un mod rapid diverse atasamente intre ele, ai nevoie de o cupla mecanica de cea mai buna rezistenta. Cea din oferta noastra are in portofoliu materiale de caitate superioara care o situeaza pe drumul sigur spre succes.

Alegi sa fii informat alaturi de ACN!
Informatiile complete pe care ti le oferim iti vor fi cel mai de pret atuu in ingrijirea utilajelor tale. Nu iti face griji, nicio situatie tehnica nu este prea complicata, iar rezolvarile sunt rapide atunci cand stii la cine sa apelezi! Contacteaza-ne, unul dintre consultantii nostri te va ajuta in curand!

Garantie
Doar nu crezi ca iti trimitem aceasta cupla mecanica rapida JCB HD110 de una singura, nu? O impachetam cu grija impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie. Pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Nu vrem sa ne impotmolim pe ultima suta de metri, asa ca lucram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Tu ne apelezi astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB HD110 noua, iar maine livratorii nostri vor fi chiar in fata casei tale.

Montaj
Montajul pieselor de schimb poate sa te puna ori pe drumul spre succes, ori pe cel spre un rapid esec. Cum? O componenta montata gresit, oricat ar fi ea de la calitativa, poate atrage asupra ei defectiuni majore. Alege mereu sa colaborezi cu un service autorizat ori un mecanic iscusit!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura