Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 8060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8060
Cod produs
B1SIFJ2D-MC
Out Of stock
Descriere
Nu te asteptai sa gasesti aceasta cupla mecanica rapida JCB 8060 la un pret atat de avantajos! Iti putem spune despre ea ca este o piesa foarte rezistenta, calitatea superioara fiind care care sustine miniexcavatorul tau in orice lucrare, oricat ar fi ea de dificila! Te intrebi care este oferta aceasta atat de buna de care iti tot spunem? Iti ramane numai sa ne apelezi si sa te convingi singur ca nu gresim!

Echipa noastra este puntea de legatura intre tine si utilaje fara cusur. Iti punem la dispozitie toate resursele necesare. Piesele de schimb de care ai nevoie le gasesti oricand in depozitul nostru la preturi de neratat! Consultanta tehnica este completa, personalizata si 100% gratuita si avem chiar si un service de mentenanta mobila care poate ajunge la punctul tau de lucru!

Alegi o cupla mecanica rapida JCB 8060 noua, pui pret pe calitate!
In schimbarea rapida si sigura a atasamentelor intervine aceasta cupla mecanica rapida. Cea de mai sus este realizata din materiale net superioare celor ale competitorilor ei, asigurand astfel o folosire indelungata si in siguranta.

Sfaturi tehnice pe care te poti baza oricand!
Nu iti poti permite sa incepi reparatiile utilajelor fara a fi perfect informat. Serviciul de consultanta tehnica gratuita este locul in care primesti informatia intr-un mod rapid si corect. Nu sta pe ganduri, fii colaboratul nostru, apeleaza-ne!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta cupla mecanica rapida JCB 8060 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect din fabrica, poti sta linistit!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 8060 potrivita nevoilor tale, iar maine curierul va fi si ajuns!

Montaj
Montarea unei cuple nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura