Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 67C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 67C
Cod produs
PBFJVCYU-MC
Out Of stock
Descriere
Nici utilajul tau nu se asteapta la performantele pe care le va avea odata cu inlocuirea piesei veche cu o cupla mecanica rapida 67C din depozitul nostru, compatibila si cu o modelul JCB 67C-1. Pe tine nu te va surprinde numai calitatea, dar si pretul bun pe care ti l-am pregatit. Inca de la inceput de drum am stiut ca vrem sa ne aprovizionam numai cu cele mai rezistente produse, iar achizitia lor sa nu reprezinte un sacrificiu financiar pentru clientii nostri.

Nu a fost usor! Ai vazut si tu cat de complex si dificil este domeniul tehnic. Ne-am straduit ani intregi sa acumulam toate informatiile necesare. Dar uite ca am reusit! Am pus bazele si serviciilor conexe cu ajutorul carora impartasim cu tine tot ce am invatat despre masinarii. Sfaturile noastre iti vor fi mereu la indemana, folositoare si 100% gratuite!

Cupla mecanica rapida JCB 67C - poate cea mai buna investitie a ta!
Nu este de joaca cand vine vorba de schimbarea rapida si in siguranta a atasamentelor. De aceea ai nevoie de o cupla mecanica facuta din cele mai rezistente si fiabile materiale, ca cea pe care tocmai ai gasit-o.

Cunoaste succesul alaturi de ACN!
Ne dorim ca toti colaboratorii nostri sa fie impliniti, multumiti cu decursul afacerii lor. Pentru a iti lua de pe umeri greutatea ingrijirii utilajelor, apeleaza-ne pe noi! Te invatam in detaliu ce presupune aceasta si cum o poti simplifica fara sa renunti la calitate.

Garantie
Sa fim seriosi, doar nu crezi ca acesta cupla mecanica rapida 67C vine cu mainile in buzunar! Nicidecum! Trimitem cu ea factura de achizitie si certificatul de garantie. Cel din urma are valabilitate 6 luni, timp in care orice defect de fabricatie este acoperit de catre noi.

Livrare
Este important ca afacerea ta sa nu sufere pauze prea lungi. Plaseaza astazi comanda printr-ul apel telefonic, iar maine o cupla mecanica rapida 67C noua va ajunge la tine. Spune-ne daca doresti sa verifici produsele inainte de a le achita, se poate rezolva!

Montaj
Nu fi delasator nici cand vine vorba de montajul pieselor de schimb, plaseaza-le pe calea spre suces! Apeleaza cu incredere la un specialist, chiar daca reparatiile par minore. Daca nu cunosti inca unul, trimitem noi un mecanic cu experienta direct la punctul tau de lucru!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura