Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 65R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 65R
Cod produs
KIM3PHE9-MC
Out Of stock
Descriere
Fiecare dintre noi facem alegeri gresite din cand in cand. Asta este, te-ai julit putin in genunchi, te-ai ridicat, te-ai scuturat de praf si o iei de la capat. Este singura varianta pe care o ai. Drumul spre telurile tale este deluros, dar merita parcurs. Este mai usor cand ai si companie! Un sfat, o vorba buna, acestea iti vor fi mereu de mare folos. Lasa-ne sa te acompaniem inspre utilaje perfect functionale! Posibil sa ai nevoie de o cupla mecanica rapida JCB 65R noua, motivul pentru care te afli acum aici. Este bine de stiut ca este compatibila si cu modelul JCB 65R-1.

Parteneriatul cu noi ne dorim, insa, sa nu se termine aici. Serviciul de consultanta tehnica este cel care iti aduce mereu informatiile de care ai nevoie, oricare ar fi subiectul care te preocupa. Vei vedea ca, orice coleg ti-ar raspunde solicitarilor, acesta este bine pregatit, avem o echipa formata strict din specialisti.

Cupla mecanica rapida JCB 65R - mergi la sigur!
In schimbarea rapida si sigura a atasamentelor intervine aceasta cupla mecanica rapida. Cea de mai sus este realizata din materiale net superioare celor ale competitorilor ei, asigurand astfel o folosire indelungata si in siguranta.

Sfaturi tehnice pe care te poti baza oricand!
Nu iti poti permite sa incepi reparatiile utilajelor fara a fi perfect informat. Serviciul de consultanta tehnica gratuita este locul in care primesti informatia intr-un mod rapid si corect. Nu sta pe ganduri, fii colaboratul nostru, apeleaza-ne!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta cupla mecanica rapida JCB 8050 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect din fabrica, poti sta linistit!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 8050 potrivita nevoilor tale, iar maine curierul va fi si ajuns!

Montaj
Montarea unei cuple nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura