Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
6FPTYMVH-MC
Out Of stock
Descriere
Daca pana acum ai fost obisnuit ca performantele de top ale utilajelor sa iti lase o gaura in buget, afla ca nu trebuie sa fie asa! Ai nevoie numai de piese de schimb de top, oameni priceputi care te pot indruma si un mecanic pe cinste. Cum sa face ca le gasesti la noi chiar pe toate? Pare sa iti faca cu ochiul aceasta cupla mecanica rapida JCB 4CX la care ai si ajuns. Pe buna dreptate! La asa calitate, cui nu i-ar face? Stai sa auzi si pretul, nu vei sti cum sa urgentezi procesul de achizitie!

Ne gandim mereu la nevoile tale, motiv pentru care am dezvoltat numeroase servicii conexe. Ca tot spuneam mai sus de indrumari, pe acestea le poti gasi oricand in cadrul serviciului de consutanta gratuita. Colegii au nevoie de o sinteza a defectiunilor utilajelor pentru a iti gasi repejor o rezolvare. De-a lungul anilor ne-am confruntat cu o sumedenie de situatii, care de care mai complicate, dar iata, impreuna reusim!

Cupla mecanica rapida JCB 4CX - pentru utilaje eficiente!
Pentru a putea schimba intr-un mod rapid diverse atasamente intre ele, ai nevoie de o cupla mecanica de cea mai buna rezistenta. Cea din oferta noastra are in portofoliu materiale de caitate superioara care o situeaza pe drumul sigur spre succes.

Alegi sa fii informat alaturi de ACN!
Informatiile complete pe care ti le oferim iti vor fi cel mai de pret atuu in ingrijirea utilajelor tale. Nu iti face griji, nicio situatie tehnica nu este prea complicata, iar rezolvarile sunt rapide atunci cand stii la cine sa apelezi! Contacteaza-ne, unul dintre consultantii nostri te va ajuta in curand!

Garantie
Doar nu crezi ca iti trimitem aceasta cupla mecanica rapida JCB 4CX de una singura, nu? O impachetam cu grija impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie. Pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Nu vrem sa ne impotmolim pe ultima suta de metri, asa ca lucram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Tu ne apelezi astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 4CX noua, iar maine livratorii nostri vor fi chiar in fata casei tale.

Montaj
Montajul pieselor de schimb poate sa te puna ori pe drumul spre succes, ori pe cel spre un rapid esec. Cum? O componenta montata gresit, oricat ar fi ea de la calitativa, poate atrage asupra ei defectiuni majore. Alege mereu sa colaborezi cu un service autorizat ori un mecanic iscusit!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura