Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru buldoexcavator JCB 3CN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CN
Cod produs
LZ5NTOYH-MC
Out Of stock
Descriere
Nu poti pleca fara arma la razboi, iar in lupta cu defectiunile utilajelor tale nici gand sa pleci neinformat, ca nu gasesti cale de izbanda! In amunitie trebuie sa ti se regaseasca mereu piese de schimb de calitate superioara, exact ca cele pe care le gasesti la noi. O cupla mecanica rapida JCB 3CN iti este aliat de nadejde mereu! Nu o laudam pentru ca este a noastra, ci pentru ca stim ca este rezistenta din cale-afara!

Ziceam mai sus ca informatiile corecte-s salvatoare, pe acelea ti le oferim noi! Pentru a primi o mana de ajutor, este indeajuns sa ne apelezi sau sa ne scrii. Oricum ar fi, consultantii nostri te trec prin toate detaliile produselor noastre, ingrijirea si montajul corect al acestora. Si nu numai atat! Adreseaza-le orice intrebare tehnica, cu siguranta primesti un raspuns favorabil!

Cupla mecanica rapida JCB 3CN - un pas mic pentru tine, un pas urias pentru utilaje de top!
Pentru a putea schimba intr-un mod rapid diverse atasamente intre ele, ai nevoie de o cupla mecanica de cea mai buna rezistenta. Cea din oferta noastra are in portofoliu materiale de caitate superioara care o situeaza pe drumul sigur spre succes.

Alegi sa fii informat alaturi de ACN!
Informatiile complete pe care ti le oferim iti vor fi cel mai de pret atuu in ingrijirea utilajelor tale. Nu iti face griji, nicio situatie tehnica nu este prea complicata, iar rezolvarile sunt rapide atunci cand stii la cine sa apelezi! Contacteaza-ne, unul dintre consultantii nostri te va ajuta in curand!

Garantie
Doar nu crezi ca iti trimitem aceasta cupla mecanica rapida JCB 3CN de una singura, nu? O impachetam cu grija impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie. Pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Nu vrem sa ne impotmolim pe ultima suta de metri, asa ca lucram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Tu ne apelezi astazi pentru a comanda aceasta cupla mecanica rapida JCB 3CN noua, iar maine livratorii nostri vor fi chiar in fata casei tale.

Montaj
Montajul pieselor de schimb poate sa te puna ori pe drumul spre succes, ori pe cel spre un rapid esec. Cum? O componenta montata gresit, oricat ar fi ea de la calitativa, poate atrage asupra ei defectiuni majore. Alege mereu sa colaborezi cu un service autorizat ori un mecanic iscusit!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura