Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4C
Cod produs
3I84JOUV-IA
Out Of stock
Descriere
Ai gasit piesa perfecta pentru transmisia utilajului tau greu! Acest simering eclisa buldoexcavator JCB 4C de inalta calitate asigura etanseitate si performanta optima. Fiind rezistent si durabil, te poti baza pe el chiar si in cele mai solicitante conditii. Achizitioneaza-l acum la un pret avantajos. Il vei monta chiar la eclisa buldoexcavatorului. De aici inainte, el va sti ce are de facut! Expedierea este imediata pentru ca tu sa poti continua munca fara intreruperi.

La ACN Piese Utilaje, punem accentul pe calitate si profesionalism! Echipa noastra dedicata si pasionata de utilaje grele se asigura ca beneficiezi de cele mai bune servicii. Cu noi, ai garantia ca utilajele tale vor fi intretinute in mod corespunzator, contribuind astfel la o afacere profitabila si lipsita de intreruperi neplacute. Consultanta iti este oferita gratuit de fiecare data si tu vei economisi nu doar timp, ci si bani. Apeleaza-ne si poti sa te sfatuiesti cu cei mai tari experti!

Simering eclisa buldoexcavator JCB 4C - raportul dintre calitate si pret este fantastic!
Ceea ce face acest simering este sa faca o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 4C se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest simering eclisa buldoexcavator JCB 4C va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura