Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8976020482

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
WIZ75LN8-IA
Out Of stock
Descriere
Termostat Isuzu 8976020482 - alege acest model care are aceleasi calitati ca ale componentei originale si functioneaza impecabil! Este o piesa produsa ca mare atentie la detalii, menita sa reziste mult si sa-si indeplineaca rolul fara probleme! Vei fi uluit de eficienta sa. Este o piesa aftermarket de calitate superioara. O componenta de calitate, caracterizata prin fiabilitate. O ajuta si pretul sa se faca simpatica printre clienti! Cere si tu o oferta!

Cu mai multe informatii te ajuta consultantii nostri. Ei iti stau la dispozitie si te ajuta sa iei deciziile corecte pentru utilajul tau. Nu uita ca in cadrul companiei poti apela si la alte servicii de top. Avem mentenanta personalizata, este un serviciu perfect pentru cei care vor sa se asigure ca utilajele lor sunt mereu in stare optima de functionare. Daca ai nevoie de montajul componentei comandate, ne poti solicita acest lucru.

Termostat Isuzu 8976020482 - reprezinta o alegere foarte buna!
In conditiile in care termostatul nu se inchide, lucrurile nu vor sta prea bine, pentru ca lichidul de racire care se regaseste in interiorul motorului nu va putea sa ajunga in punctul de a se raci. Din aceasta cauza se va ajunge in cel mai scurt timp la supraincalzirea motorului. In momentul in care termostatul nu functioneaza la parametrii normali, lichidul de racire care se regaseste in camera de racire a motorului se poate scurge. Scurgerile de lichid se pot depista vizual. Daca le-ai sesizat la utilajul tau, vizita la mecanic nu trebuie sa astepte!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Termostat Isuzu 8976020482 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest termostat Isuzu 8976020482 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura