Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8-97602-048-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
S2XJ8B9Q-IA
Out Of stock
Descriere
Noi te ajutam in privinta eficientei pieselor de schimb, mereu iti prezentam piese de calitate superioara si fiabile! Acest termostat Isuzu 8-97602-048-3 este o piesa extraordinar de buna si permite o inlocuire de durata! Prezinta calitati tehnice care o fac perfect compatibila cu utilajul tau! Producatorul s-a asigurat ca a testat produsul si ca va aduce beneficii performantei utilajului. Sistemul de racire al echipamentului va functiona corect, lasand motorul sa-si duca treaba pana la capat.

Daca ti se pare complicat sa iei o decizie de unul singur, contacteaza-ne! Printre tonele de servicii ai si consultanta tehnica gratuita! La ACN Piese Utilaje gasesti si alte servicii care te pot interesa. Poti face un montaj al piesei comandate sau alte reparatii pe care le necesita echipamentul. Se poate sa chemi la punctul tau de lucru service-ul mobil, foarte avantajoasa este a astfel de actiune! Economisesti foarte mult timp, iar oferta devine si mai tentanta!

Termostat Isuzu 8-97602-048-3 - caracterizat prin fiabilitate!
Rolul unui termostat este acela de a gestiona lichidul de racire care patrunde si care iese din motor. Termostatul este inchis in momentul in care motorul este oprit si este pur si simplu rece. Odata cu pornirea motorului, temperatura lichidului de racire va creste, ceea ce va duce la deschiderea termostatului pentru ca acesta trebuie sa permita circulatia lichidului de racire in radiator, care trebuie sa raceasca motorul. Nefunctionarea corecta a termostatului duce inevitabil la blocarea motorului datorita dilatarii pieselor mecanice din interior, dilatare cauzata de caldura generata de combustie si forta de frecare.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest termostat Isuzu 8-97602-048-3 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest termostat Isuzu 8-97602-048-3 pe care il doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura