Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8-97602-048-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
4MNTCDW0-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai constatat ca termostatul este defect, atunci cu siguranta solutia pentru remedierea problemei consta in inlocuirea termostatului. Acest termostat Isuzu 8-97602-048-1 reprezinta o alegere inspirata care va aduce beneficii utilajului tau. Motorul sau nu va mai avea de suferit in timpul solicitarilor grele si sistemul de racire va reusi sa functioneze fara probleme! Nu te joci cu piesele importante care te ajuta sa exploatezi la maxim echipamentul!

Daca ai nevoie de ajutor pentru gasirea unei solutii tehnice pentru utilajul tau, suntem alaturi de tine. Tot ce ai de facut este sa ne telefonezi sau sa ne scrii si iti oferim consultanta tehnica gratuita! Tine minte un lucru: apeland la serviciile noastre, castigi performanta cu utilajul, castigi timp si faci economie la buget! Te intereseaza un montaj profesionist? Noi iti putem asigura unul cu ajutorul echipei noastre de interventie. Solicita detalii si informatii oricand doresti!

Termostat Isuzu 8-97602-048-1 - o piesa rezistenta si foarte eficienta!
Rolul termostatului este unul foarte important deoarece contribuie la functionarea motorului in cele mai bune conditii, la o temperatura optima, si nu permite supraincalzirea acestuia. Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca termostatul a fost special creat pentru a sa asigure temperatura ideala, insa daca acesta nu functioneaza optim, se va ajunge la fluctuatii de temperatura. Functionarea incorecta a acestei piese poate duce la supraincalzirea motorului daca ramane blocat in pozitia de inchis. Sau la incapacitatea atingerii temperaturii optime de functionare a motorului daca a ramas in pozitia deschis.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest termostat Isuzu 8-97602-048-1 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest termostat Isuzu 8-97602-048-1 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura