Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8976020480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
O3BGYP4F-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii iti recomanda acest model daca iti doresti ca motorul utilajului sa poata fi exploatat in siguranta! Opteaza pentru acest termostat Isuzu 8976020480 din oferta noastra caci este cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Sa ceri chiar acum o oferta! Pe langa faptul care are un pret foarte avantajos, este inzestrat de catre producatorul sau cu multe calitati care pun semnul egal intre piesa originala si acesta. Profita de o oferta senzationala care te va multumi in privinta tuturor aspectelor!

Recomandam ca inainte de a plasa comanda sa te sfatuiesti cu asistentii nostri tehnici. Ei te pot asigura ca tipul echipamentului tau se potriveste cu piesa dorita. Alege sa vii la noi cand ai probleme cu utilajul pentru ca noi te scoatem din impas. Avem piese de schimb fiabile, consumabile de calitate si o multime de servicii performante! Nu uita ca in cadrul companiei poti apela si la alte servicii de top. Avem mentenanta personalizata, este un serviciu perfect pentru flota de utilaje pe care o detii!

Termostat Isuzu 8976020480 - piesa de schimb extraordinara!
Termostatul face parte din instalatia de racire a motorului, pe care il ajuta sa ajunga cat mai repede la temperatura optima de functionare. El permite trecerea lichidului spre radiator, dupa ce motorul a ajuns la temperatura optima de functionare. Asadar, termostatul este o componenta extrem de importanta pentru bunastarea motorului, iar din acest motiv este necesar sa se deschida atunci cand trebuie, si sa se inchida tot atunci cand trebuie. Supraracirea este la fel de primejdioasa precum incalzirea excesiva, intrucat provoaca depuneri de carbon la ghidajul supapei sau la segmentii de piston.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest termostat Isuzu 8976020480 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest termostat Isuzu 8976020480 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura