Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8976020483

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
FLJ1CEVA-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest termostat Isuzu 8976020483 din oferta noastra! Este visul oricarui motor sa fie echilibrat termic la timp! Altfel, risti sa nu te mai bucuri de performantele utilajului tau! Piesa de schimb are certificat de garantie valabil sase luni, dar probabil nu vei avea nevoie de el. Inainte de lansarea pe piata, producatorul s-a asigurat ca termostatul indeplineste toate standardele de calitate! Comanda piesa chiar azi, iar maine vei intra in posesia ei!

Ca sa te asiguri ca tot ce faci va fi in interesul randamentului utilajului, iti aducem un serviciu fantastic. Iti oferim consultanta tehnica gratuita. Aici gasesti expertii care te pot sfatui corect si iti pot gasi solutiile optime pentru remedierea defectiunilor de la echipament. Avariile este firesc sa apara, dar este la fel de firesc sa te asiguri ca le remediezi la timp cu ajutorul unor specialisti in domeniu. Alege sa lasi echipamentul in grija celor de la ACN Piese Utilaje!

Termostat Isuzu 8976020483 - ai calitate exceptionala la un pret minim!
Rolul unui termostat este acela de a gestiona lichidul de racire care patrunde si care iese din motor. Termostatul este inchis in momentul in care motorul este oprit si este pur si simplu rece. Odata cu pornirea motorului, temperatura lichidului de racire va creste, ceea ce va duce la deschiderea termostatului pentru ca acesta trebuie sa permita circulatia lichidului de racire in radiator, care trebuie sa raceasca motorul. Nefunctionarea corecta a termostatului duce inevitabil la blocarea motorului datorita dilatarii pieselor mecanice din interior, dilatare cauzata de caldura generata de combustie si forta de frecare.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest termostat Isuzu 8976020483 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest termostat Isuzu 8976020483 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura