Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8-97602-048-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
9H7XSO8Y-IA
Out Of stock
Descriere
Ai probleme cu termostatul? Cel mai probabil exista si posibilitatea de a se repara, insa aceasta solutie nu este rentabila, mai ales ca nu garanteaza nimeni faptul ca termostatul va functiona la fel ca unul nou. Mai bine alege unul din oferta noastra! Acest termostat Isuzu 8-97602-048-2 are un pret foarte bun si reprezinta o alternativa de super-calitate a piesei originale! Decat sa il repari, mai bine apelezi la aceasta componenta foarte eficienta! Comanda cu incredere!

Cat despre compatibilitatea cu utilajul tau, iti garantam ca nu vor fi probleme. Absolut toti clientii nostri primesc din partea ACN Piese Utilaje consultanta gratuita! Un asistent tehnic se va asigura ca piesa dorita de tine este perfecta pentru utilajul tau. Pentru siguranta ta, te poti sfatui gratuit cu unul dintre consultantii tehnici. Ii vei da toate detaliile pe care le detii despre utilaj, iar el iti va recomanda exact pe cea potrivita! Apeleaza-ne si hai sa facem cunostinta!

Termostat Isuzu 8-97602-048-2 - componenta se livreaza imediat!
In conditiile in care termostatul nu se inchide, lucrurile nu vor sta prea bine, pentru ca lichidul de racire care se regaseste in interiorul motorului nu va putea sa ajunga in punctul de a se raci. Din aceasta cauza se va ajunge in cel mai scurt timp la supraincalzirea motorului. In momentul in care termostatul nu functioneaza la parametrii normali, lichidul de racire care se regaseste in camera de racire a motorului se poate scurge. Scurgerile de lichid se pot depista vizual. Daca le-ai sesizat la utilajul tau, vizita la mecanic nu trebuie sa astepte!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest termostat Isuzu 8-97602-048-2 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest termostat Isuzu 8-97602-048-2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura