Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Isuzu 8976020481

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
6BE25T0H-IA
Out Of stock
Descriere
Acest termostat Isuzu 8976020481 poate lua locul piesei originale uzate. Specialistii il recomanda pentru ca este foarte bine realizat, respectandu-se standardele de calitate in vigoare. O inlocuieste fara probleme si se asigura ca echipamentul tau ramane apt de munca! Prin achizitionarea acestui termostat, te asiguri ca sistemul de racire al utilajului va functiona din nou corect, iar motorul va fi protejat in timpul solicitarilor. Solicita informatii despre oferta!

Incearca serviciul gratuit de consultanta tehnica! Toti clientii nostri profita de el atunci cand vor sa aduca imbunatatiri utilajelor lor! Prin informarea corecta a clientilor, acestia pot lua cele mai bune decizii pentru echipamentele lor! Mentenanta personalizata te scuteste pentru totdeauna de grija intretinerii echipamentului! Suna-ne pentru detalii! Ar fi foarte bine pentru flota ta de utilaje sa accesezi acest serviciu. Este o investitie, dar una care merita!

Termostat Isuzu 8976020481 - rezistenta este doar una dintre calitatile sale!
Rolul termostatului este unul foarte important deoarece contribuie la functionarea motorului in cele mai bune conditii, la o temperatura optima, si nu permite supraincalzirea acestuia. Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca termostatul a fost special creat pentru a sa asigure temperatura ideala, insa daca acesta nu functioneaza optim, se va ajunge la fluctuatii de temperatura. Functionarea incorecta a acestei piese poate duce la supraincalzirea motorului daca ramane blocat in pozitia de inchis. Sau la incapacitatea atingerii temperaturii optime de functionare a motorului daca a ramas in pozitia deschis.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest termostat Isuzu 8976020481 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest termostat Isuzu 8976020481 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura