Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Hitachi 8976020482

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OA0UJNYD-IA
Out Of stock
Descriere
Termostat Hitachi 8976020482 - are calitatile tehnice perfecte, iar pretul este si el minunat! Sa-ti spunem cate ceva despre el. Este o piesa de calitate superioara, realizata din materiale atent selectionate. Ba mai mult, rezultatele vor fi vizibile imediat ce faci inlocuirea! Alege-l din oferta noastra pentru ca are si un pret foarte atractiv! Creste-i eficienta echipamentului cu piesa de calitate superioara, facuta din cele mai trainice materiale! Solicita toate detaliile!

Iti putem oferi totul, ba unele servicii gratuit! Iar ofertele de pret sunt senzationale! Cel mai bine ar fi sa ne suni si sa iti povestim in tihna, doar asa vei lua cea mai buna decizie! Ai consultanta tehnica gratuita, unde poti sa te informezi corect si sa primesti multe sfaturi utile. Ai service mobil care poate monta piesa comandata sau poate face alte reparatii la echipament. Consilierii nostri te indruma in functie de nevoile utilajului pe care il detii si in functie de specificul activitatii practicate!

Termostat Hitachi 8976020482 - va fi o inlocuire de lunga durata!
Termostatul face parte din instalatia de racire a motorului, pe care il ajuta sa ajunga cat mai repede la temperatura optima de functionare. El permite trecerea lichidului spre radiator, dupa ce motorul a ajuns la temperatura optima de functionare. Asadar, termostatul este o componenta extrem de importanta pentru bunastarea motorului, iar din acest motiv este necesar sa se deschida atunci cand trebuie, si sa se inchida tot atunci cand trebuie. Supraracirea este la fel de primejdioasa precum incalzirea excesiva, intrucat provoaca depuneri de carbon la ghidajul supapei sau la segmentii de piston.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest termostat Hitachi 8976020482 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest termostat Hitachi 8976020482 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura