Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru excavator Hitachi ZX500W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZX500W
Cod produs
ZANLUGS6-IA
Out Of stock
Descriere
Termostat excavator Hitachi ZX500W - si excavatorul nu va mai avea motive sa stea pe loc! Utilajul tau are tot dreptul sa se bucure de beneficiile tehnice pe care acesta le are de oferit. Rezistenta in timp a piesei te ajuta sa economisesti mult. Eficienta crescuta te ajuta sa profiti de utilaj la maxim, acesta dand randament in orice situatie oricat de grea ar fi! Cu un motor protejat si punct de vedere termic, poti sa exploatezi excavatorul la capacitate maxima!

Vei beneficia oricand de consultanta tehnica fara costuri. Este momentul sa investesti in afacerea ta, iar una dintre cele mai bune si destepte investitii este la nivelul echipamentului pe care il folosesti! Cheama-ne la tine si venim cu piesa buna si mecanicii priceputi. Service-ul mobil este pregatit sa-ti acorde asistenta! Pe viitor, daca nu mai doresti sa treci prin aceasta experienta, poate ar fi mai bine sa apelezi la serviciile noastre de mentenanta din timp.

Termostat excavator Hitachi ZX500W - pentru un sistem de racire functional!
Rolul unui termostat este acela de a gestiona lichidul de racire care patrunde si care iese din motor. Termostatul este inchis in momentul in care motorul este oprit si este pur si simplu rece. Odata cu pornirea motorului, temperatura lichidului de racire va creste, ceea ce va duce la deschiderea termostatului pentru ca acesta trebuie sa permita circulatia lichidului de racire in radiator, care trebuie sa raceasca motorul. Nefunctionarea corecta a termostatului duce inevitabil la blocarea motorului datorita dilatarii pieselor mecanice din interior, dilatare cauzata de caldura generata de combustie si forta de frecare.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest termostat pentru excavator Hitachi ZX500W se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest termostat excavator Hitachi ZX500W se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura