Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru macara Hitachi CX650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi CX650
Cod produs
YOL1TAHF-IA
Out Of stock
Descriere
Cu acest termostat macara Hitachi CX650 o vei scoate la capat cu utilajul! Desi este o piesa de schimb aftermarket, ea poate inlocui originalul fara probleme. Este extrem de eficient si capabil sa-si duca rolul pana la capat. Cu ajutorul sau, problemele de supraincalzire ale motorului vor disparea. Eficienta sa este dovedita, iar specialistii il recomanda cu incredere datorita faptului ca respecta standardele de calitate in vigoare. Pretul propus de noi este unul promotional!

Macaraua Hitachi CX650-2 poate sa beneficieze si ea de avantajele pe care aceasta componenta le ofera! Termostatul este compatibil cu acest model de macara! Atunci cand ai intrebari legate de piesele din catalogul nostru sau de functionarea utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Primesti consultanta tehnica fara sa platesti. Iar ofertele pe care ti le vor prezenta consilierii ACN sunt tare tentante. Nu se amana niciodata reparatiile, pentru ca aduc pierderi mari afacerii.

Termostat macara Hitachi CX650 - plaseaza acum o comanda!
Termostatul face parte din instalatia de racire a motorului, pe care il ajuta sa ajunga cat mai repede la temperatura optima de functionare. El permite trecerea lichidului spre radiator, dupa ce motorul a ajuns la temperatura optima de functionare. Asadar, termostatul este o componenta extrem de importanta pentru bunastarea motorului, iar din acest motiv este necesar sa se deschida atunci cand trebuie, si sa se inchida tot atunci cand trebuie. Supraracirea este la fel de primejdioasa precum incalzirea excesiva, intrucat provoaca depuneri de carbon la ghidajul supapei sau la segmentii de piston.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest termostat pentru macara Hitachi CX650 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest termostat macara Hitachi CX650 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura