Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru incarcator frontal Hitachi ZW220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZW220
Cod produs
P1L9KM3H-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare ireprosabila a echipamentului, alege acest termostat incarcator frontal Hitachi ZW220 senzational! Componenta aftermarket prezinta calitati tehnice extraordinare si este fabricata din cele mai bune materiale. Rezista foarte bine in timp si creste considerabil performanta utilajului. Pentru o functionare buna a motorului tau, alege acum sa comanzi acest produs! Echilibrul termic daca este asigurat, atunci poti exploata in siguranta motorul incarcatorului frontal!

Primesti gratuit consultanta tehnica. Ofertele pe care le avem la piese de schimb sunt foarte bune, iar pe rafturile depozitului nostru te asteapta consumabilele care le vor face si mai rezistente! Nu exista avarie pe care sa nu fim in stare sa o remediem! Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru intretinerea flotei de utilaje, atunci, felicitari, ne-ai gasit la timp! Contacteaza-ne telefonic sau direct pe site!

Termostat incarcator frontal Hitachi ZW220 - recomandarea specialistilor din domeniu!
Termostatul face parte din instalatia de racire a motorului, pe care il ajuta sa ajunga cat mai repede la temperatura optima de functionare. El permite trecerea lichidului spre radiator, dupa ce motorul a ajuns la temperatura optima de functionare. Asadar, termostatul este o componenta extrem de importanta pentru bunastarea motorului, iar din acest motiv este necesar sa se deschida atunci cand trebuie, si sa se inchida tot atunci cand trebuie. Supraracirea este la fel de primejdioasa precum incalzirea excesiva, intrucat provoaca depuneri de carbon la ghidajul supapei sau la segmentii de piston.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest termostat pentru incarcator frontal Hitachi ZW220 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest termostat incarcator frontal Hitachi ZW220 pe care il doresti!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura