Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru incarcator frontal Hitachi ZW250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZW250
Cod produs
618LAO5M-IA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de termostat incarcator frontal Hitachi ZW250 este capabil sa rezolve aceasta problema si sa iti permita o exploatare sigura a echipamentului. Piesa este foarte eficienta si rezista foarte bine. Ai nevoie de calitatile ei tehnice daca iti doresti ca motorul sa functioneze in conditii optime. Iar daca o gasesti intr-o oferta asa de buna ca cea prezentata de noi, atunci nici nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Ceri oferta si plasezi comanda!

Un utilaj bine ingrijit poate sa ofere mult mai mult randament! E cazul sa iei lucrurile in serios si sa faci investitii in echipamentul tau. Afla toate informatiile despre mentenanta corecta a unui incarcator frontal de la consilierii nostri tehnici. Esti doar la un telefon distanta, iar consilierea este gratuita! Ce mai astepti, sa apara si alte avarii care sa-ti dea lucrul complet peste cap? Acum e momentul oportun!

Termostat incarcator frontal Hitachi ZW250 - alegerea numarul unu a clientilor!
Rolul termostatului este unul foarte important deoarece contribuie la functionarea motorului in cele mai bune conditii, la o temperatura optima, si nu permite supraincalzirea acestuia. Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca termostatul a fost special creat pentru a sa asigure temperatura ideala, insa daca acesta nu functioneaza optim, se va ajunge la fluctuatii de temperatura. Functionarea incorecta a acestei piese poate duce la supraincalzirea motorului daca ramane blocat in pozitia de inchis. Sau la incapacitatea atingerii temperaturii optime de functionare a motorului daca a ramas in pozitia deschis.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest termostat pentru incarcator frontal Hitachi ZW250 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest termostat incarcator frontal Hitachi ZW250 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura