Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru macara Hitachi SCX700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi SCX700
Cod produs
FJ1ZYEI4-IA
Out Of stock
Descriere
Acest termostat macara Hitachi SCX700 reprezinta rezolvarea unei probleme tare presante. Supraincalzirea motorului tau nu este o chestiune care e normal sa fie ignorata. Acest lucru se poate evita daca te asiguri ca termostatul isi joaca rolul cum trebuie. Alege componenta din oferta noastra pentru ca este foarte bine si corect realizata. Ofera compatibilitate sigura. Macaraua Hitachi SCX700-2 este compatibila cu tipul de termostat prezentat in oferta! Produsul se livreaza cu certificat de garantie valabil sase luni.

Iti oferim detalii despre toate specificatiile pieselor de care ai nevoie. Primesti gratuit consultanta tehnica. Facem tot ce este necesar pentru ca tu sa revii la noi de fiecare data cu placere si cu speranta ca iti vei rezolva problemele! La ACN piese Utilaje ai servicii de calitate si echipa noastra este formata din experti in domeniu! Asta inseamna ca ne poti incredinta utilajele si vei stii ca vom face o treaba buna pentru ele!

Termostat macara Hitachi SCX700 - apeleaza la noi pentru piese de calitate!
Rolul termostatului este unul foarte important deoarece contribuie la functionarea motorului in cele mai bune conditii, la o temperatura optima, si nu permite supraincalzirea acestuia. Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca termostatul a fost special creat pentru a sa asigure temperatura ideala, insa daca acesta nu functioneaza optim, se va ajunge la fluctuatii de temperatura. Functionarea incorecta a acestei piese poate duce la supraincalzirea motorului daca ramane blocat in pozitia de inchis. Sau la incapacitatea atingerii temperaturii optime de functionare a motorului daca a ramas in pozitia deschis.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Termostat pentru macara Hitachi SCX700 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest termostat macara Hitachi SCX700 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura