Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru macara Hitachi SCX550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi SCX550
Cod produs
K9V15N0A-IA
Out Of stock
Descriere
Acest fantastic termostat macara Hitachi SCX550 a ajuns in depozitul nostru si poate fi comandat oricand! Le aducem mereu clientilor nostri componente de calitate care sa ii ajute la o intretinere corecta si profitabila a utilajelor grele pe care le detin. Aceasta componenta aftermarket din oferta noastra este caracterizata prin eficienta si incredibila rezistenta. Motorul macaralei nu va mai avea de suferit din cauza dezechilibrelor termice. Cere acum o oferta si afla ca pretul este foarte avantajos!

De fiecare data cand ai nevoie de sfaturi tehnice si piese de schimb necesare pentru intretinerea macaralei, suna la unul dintre numerele de telefon afisate si te bucuri de consultanta tehnica gratuita. Cere-ne mentenanta pentru flota de utilaje si avem pregatite oferte tentante! Specialistii sunt alaturi de tine in permanenta! Iti ofera piese de schimb incredibile, iar ofertele sunt extrem de avantajoase! Hai la noi sa vezi cum stau lucrurile!

Termostat macara Hitachi SCX550 - iti va fi livrat in timp record!
Termostatul face parte din instalatia de racire a motorului, pe care il ajuta sa ajunga cat mai repede la temperatura optima de functionare. El permite trecerea lichidului spre radiator, dupa ce motorul a ajuns la temperatura optima de functionare. Asadar, termostatul este o componenta extrem de importanta pentru bunastarea motorului, iar din acest motiv este necesar sa se deschida atunci cand trebuie, si sa se inchida tot atunci cand trebuie. Supraracirea este la fel de primejdioasa precum incalzirea excesiva, intrucat provoaca depuneri de carbon la ghidajul supapei sau la segmentii de piston.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest termostat pentru macara Hitachi SCX550 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest termostat macara Hitachi SCX550 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Inaltimea este de 75.9 mm;
Diametrul masoara 56 mm;
Diametrul talpei de deschidere este de 35 mm;
Temperatura deschidere este de 82 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura