Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
42UPMEOJ-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa echipezi sistemul de transmisie al utilajului cu o piesa originala, foarte trainica, aceasta planetara spate dreapta Komatsu WB156 este fara indoiala cea mai buna alegere. Este o componenta originala Carraro ce beneficiaza de certificat de garantie si de un pret promotional. Cu un material foarte bun in compozitie, ea poate rezista celor mai intense solicitari fara sa cedeze. Este meritul unui reper original, realizat cu respectarea normelor de calitate!

Detii buldoexcavatorul Komatsu WB156-5 sau Komatsu WB156PS-5 in dotare? Atunci sa stii ca planetara este compatibila. Sa o montezi la puntea din spate dreapta. Si sa nu uiti ca inlocuirea bucselor si simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta este necesara. Asistentii tehnici iti pun la dispozitie toate datele necesare pentru a cumpara piesele de schimb potrivite buldoexcavatorului si activitatii tale. Inclusiv in plasarea comenzii te vor asista.

Planetara spate dreapta Komatsu WB156 - sustine o exploatare de anduranta!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB156 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta planetara spate dreapta Komatsu WB156 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura