Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
3OFTJKNL-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara punte spate dreapta Volvo BL60B este de cea mai buna calitate! Este o piesa noua - originala Carraro. Pentru a te bucura de o functionare sigura si indelungata a buldoexcavatorului, iti recomandam sa il echipezi exclusiv cu piese originale! Aceasta planetara este realizata din cel mai bun material. O astfel de piesa nu va mai fi nevoie sa achizitionezi prea curand pentru ca este extrem de rezistenta si eficienta. Sa soliciti oferta pentru a vedea si pretul bun propus de noi!

Primesti intreg ajutorul necesar la plasarea comenzii si toate informatiile care te intereseaza despre piesele din oferta noastra. Atunci cand cauti o solutie eficienta pentru reparatia sau mentenanta buldoexcavatorului, primesti consultanta tehnica gratuita. Un consultant iti va explica pe indelete cum trebuie montata planetara la puntea din spate dreapta. Tot el iti va spune beneficiile pe care le aduce inlocuirea simeringurilor si bucselor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta.

Planetara punte spate dreapta Volvo BL60B - de o importanta cruciala!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Volvo BL60B se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta planetara punte spate dreapt Volvo BL60B va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura