Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
XQKJ3I8D-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul lucreaza in siguranta si la parametrii optimi de functionare daca este echipat in special cu piese de calitate, originale. Acestea au o durata de exploatare mult mai lunga decat piesele aftermarket. Planetara punte spate dreapta Volvo BL70 este o piesa sigura sub acest aspect. Este fabricata cu respectarea standardelor de calitate de catre celebrul brand Carraro. A fost testata sa reziste in cele mai grele conditii. Nu iti va lipsi nici certificatul de garantie din colet.

Avem si o serie de sfaturi care sa te ajute cu remedierea rapida a avariei. Sa schimi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Iti vor trebui unele noi daca doresti ca ansamblul transmisiei sa functioneze optim. Planetara trebuie instalata corect la puntea din spate dreapta. Sa apelezi la consultanta acordata de asistentii nostri pentru informatii in plus. Acest serviciu este gratuit in totalitate. Poti solicita consultantilor nostri o programare pentru montaj.

Planetara punte spate dreapta Volvo BL70 - te scapa de probleme!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Volvo BL70 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Planetara punte spate dreapta Volvo BL70 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura