Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
MEDIYVWZ-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara punte spate dreapta Volvo BL61 se afla pe stoc si poate fi comandata chiar acum, telefonic sau online. Este o componenta noua, originala Carraro. Constructia sa foarte solida si pretul echilibrat o transforma intr-o alegere avantajoasa pe termen lung. O astfel de investitie trebuie facuta daca iti doresti siguranta in exploatarea utilajului. Plus ca este mult mai rezistenta decat alte piese din categoria sa. Faci o inlocuire de lunga durata! Utilajul tau va da randament in sfarsit!

Sa faci montarea planetarei la puntea din spate dreapta! Iar cand faci treaba aceasta sa nu uiti de simeringuri si bucse! El trebuie inlocuite cu elemente noi! Afla toate detaliile in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita! Cum montajul este foarte important, intreaba-i de posibilitatea de a-ti trimit un mecanic priceput chiar acolo unde ai activitatea. Service-ul mobil poate interveni la punctul tau de lucru pentru montarea componentei in mod profesionist! Piese perfecte, servicii extraordinare, echipa pregatita! Suna-ne!

Planetara punte spate dreapta Volvo BL61 - plaseaza chiar acum comanda!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Volvo BL61 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta planetara punte spate dreapta Volvo BL61 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura