Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
ZWB9MAXQ-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara se poate si ea uza, nu-i exclus! Tot ce este de facut in aceasta situatie este sa te orientezi rapid catre o noua piesa, de calitate, dar cu un pret bun. Noi avem in depozit planetara punte spate dreapta Volvo BL71B fabricata in uzinele Carraro! Reperul original propus de noi este extraordinar de eficient si nu cedeaza rapid ca alte componente de calitate indoielnica. Invata sa apreciezi calitatile tehnice ale componentelor de origine! Cere o oferta cat mai detaliata!

Iar montajul ar trebui sa te preocupe in egala masura cu procurarea piesei. Aceasta componenta se monteaza la puntea din spate dreapta a utilajului. Schimbarea bucselor si simeringurilor este si ea o prioritate. Ele trebuie inlocuite la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Afla ca, la noi, acest serviciu de montaj este usor de accesat. Cei mai buni mecanici te pot ajuta cu orice interventie la utilaj. Deplasarea ta nu este necesara, venim cu absolut tot ce este necesar la punctul tau de lucru.

Planetara punte spate dreapta Volvo BL71B - o oferta extraordinar de buna!
Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax prin care se transmite o miscare de rotatie. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Volvo BL71B va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta planetara punte spate dreapta Volvo BL71B va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura