Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Volvo BL70PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70PLUS
Cod produs
05YBO1D6-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara spate dreapta Volvo BL70PLUS - o componenta originala Carraro! Este o piesa foarte puternica, care este astfel proiectata si realizata incat sa asigure o exploatare de lunga durata. Cel mai bun material si-a facut simtita prezenta in componenta sa. Ai un grad ridicat de rezistenta in timp. Iar randamentul buldoexcavatorului va creste datorita eficientei acestui produs original. Crede-ne, sistemul de transmisie va aprecia aceasta investitie.

Planetara se monteaza la puntea din spate dreapta a echipamentului. Preferabil este sa acorzi atentie bucselor si simeringurilor. Acestea trebuie inlocuite la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Cu unele noi va functiona mult mai bine intregul ansamblu. Retine importanta unui montaj profesionist si apeleaza cu incredere la serviciile pe care le-a implementat compania noastra! Ai un service mobil care poate interveni oriunde te afli!

Planetara spate dreapta Volvo BL70PLUS - pentru bunul mers al utilajului tau!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Volvo BL70PLUS - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta planetara spate dreapta Volvo BL70PLUS si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura