Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5
Cod produs
KLC5PBJ3-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a te bucura de o exploatare sigura si indelungata a utilajului, iti recomandam sa il echipezi doar cu piese originale de cea mai buna calitate. Planetara spate dreapta Komatsu WB97R-5 se numara printre piesele care se bucura de cele mai bune recomandari. Atat clientii, cat si specialistii, considera ca acest element este perfect pentru o inlocuire de lunga durata. Piesa este semnata de Carraro si prelucrata la cele mai inalte standarde de calitate!

Cere o oferta cat mai curand. Si retine ca este de preferat sa inlocuiesti bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Inlocuirea lor va permite o functionare mult mai buna a transmisiei. Sa montezi planetara la puntea din spate dreapta. Asistentii tehnici iti vor raspunde cu amabilitate tuturor intrebarilor legate de produsele si serviciile noastre. Intreaba-i despre service-ul mobil. E posibil sa inchei mai repede interventia aceasta cu ajutorul acestui serviciu.

Planetara spate dreapta Komatsu WB97R-5 - componenta de calitate garantata!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Planetara spate dreapta Komatsu WB97R-5 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura