Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5EO
Cod produs
L4PZ3J7M-IA
Out Of stock
Descriere
In final, ce isi doreste orice proprietar de utilaj? Sa-i functioneze perfect echipamentul, nu-i asa? Atunci trebuie sa fie atent la ce componente alege! Noi iti recomandam planetara Komatsu WB97R-5EO pentru ca este o piesa originala de mare exceptie! Este realizata de catre Carraro, renumitul brand de piese de schimb! Alegerea aceasta te asigura ca vei avea parte de o functionare foarte buna a sistemului de transmisie al buldoexcavatorului. Piesa este conceputa la cele mai inalte standarde de calitate!

Ar mai fi de adaugat cateva detalii demne de luat in calcul in timpul acestei interventii. Este bine sa montezi simeringuri si bucse noi. Sistemul de transmisie al buldoexcavatorului nu va mai intampina dificultati in functionare. Puntea din spate stanga este locul ideal pentru montarea planetarei. Acolo tine mortis sa stea, iar noi te incurajam sa tii cont de dorintele acestei componente originale. Ce vrei, asta-i piesa cu personalitate! Contacteaza-ne pentru mai multe sfaturi despre montaj!

Planetara Komatsu WB97R-5EO - perfect compatibila cu utilajul tau!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Planetara Komatsu WB97R-5EO va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Z=15
Z=29
L=700mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura