Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara spate dreapta buldoexcavator Komatsu WB93R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5EO
Cod produs
4SEJ3IYU-IA
Out Of stock
Descriere
Daca urmeaza sa incepi o perioada incarcata de lucrari cu buldoexcavatorul, iti recomandam sa faci o verificare amanuntita a sistemului de transmisie. Uzura instalata la planetara nu este un semn bun si trebuie sa iei atitudine urgent! Alege sa o inlocuiesti cu planetara spate dreapta Komatsu WB93R-5EO din oferta noastra. Componenta de origine este capabila sa faca o treaba excelenta si nu pentru scurt timp. Carraro este fabricantul si este de inteles ca acest produs va rezista vreme indelungata.

Atunci cand cumperi de la noi, primesti consultanta tehnica gratuita. Sfaturile utile nu vor lipsi si nici prezentarea celorlalte servicii pe care le-a dezvoltat compania noastra si care iti pot fi de folos! Aici vei afla in detaliu de ce este bine sa schimbi simeringurile si bucsele de la iesirea si intrarea in fuzeta. Pe scurt, sistemul de transmisie va functiona absolut corect si in siguranta. Montarea componentei alese se face la puntea din spate dreapta. Stai de vorba cu asistentii tehnici pentru mai multe lamuriri!

Planetara spate dreapta Komatsu WB93R-5EO - oferta noastra are un pret promotional!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5EO va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta planetara spate dreapta Komatsu WB93R-5EO si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura