Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5
Cod produs
F9B7XWTE-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a te asigura de dezvoltarea extraordinara a afacerii tale, trebuie sa-ti intretii corespunzator utilajele! Buldoexcavatorul tau are nevoie de o investitie serioasa! Planetara buldoexcavator Komatsu WB93R-5 este ceea ce-i trebuie! Este piesa originala, fabricata de Carraro din cel mai trainic material. Otelul a fost prelucrat impecabil, ai rezistenta garantata. Eficienta acestei componente te va uimi. La fel o va face si pretul pentru ca este cel mai bun de pe piata! Cere o oferta neintarziat!

Problemele nu vor mai aparea daca faci inlocuirea simeringurilor si a bucselor tot acum! Este bine sa le schimbi cand faci interventia. Astfel, sistemul de transmisiei al buldoexcavatorului va avea doar de castigat. Componenta de calitate trebuie montata la puntea din spate stanga a utilajului. Treaba facuta de un profesionist iti va garanta o lunga utilizare a componentelor. Daca doresti sa apelezi la service-ul nostru mobil, trebuie doar sa ne suni. Iti vom oferi si consultanta tehnica gratuita!

Planetara buldoexcavator Komatsu WB93R-5 - rezista eroic pe utilajul tau!
Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre aceasta planetara buldoexcavator Komatsu WB93R-5 pe care o doresti!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Z=15
Z=29
L=700mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura