Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara Komatsu CA0148485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SC3W8KHP-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara Komatsu CA0148485 este pe stoc si o poti achizitiona imediat, la un pret promotional. Ca orice piesa originala Carraro, beneficiaza de certificat de garantie din partea producatorului. Sa stii ca este o piesa rezistenta, realizata din cel mai bun material. O a doua interventie la acest capitol este exclusa in viitorul apropiat. Aici se vede diferenta dintre piesele aftermarket si cele originale! Utilajul tau va beneficia de calitatile minunate ale unei componente originale! Oferta noastra este foarte avantajoasa!

Sa nu uiti ca este extrem de important sa schimbi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Te asiguri ca faci totul conform recomandarilor specialistilor. Daca vrei o oferta completa a pieselor din compunerea sistemului de transmisie ori daca esti interesat de mai multe componente originale pentru utilaj - suna la numarul de telefon afisat si intra in legatura cu personalul nostru calificat! Indrumarea lor specializata te va scuti de multe batai de cap si de pierderea timpului atat de pretios pentru tine!

Planetara Komatsu CA0148485 - piesele originale sunt remarcabile!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Planetara Komatsu CA0148485 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Planetara Komatsu CA0148485 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura