Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara spate dreapta buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5EO
Cod produs
PR5BGAFZ-IA
Out Of stock
Descriere
Componentele de origine au o durata de functionare mult mai mare decat piesele aftermarket si, in plus, prezinta un nivel superior de siguranta in mers. Pentru a obtine randament maxim in exploatarea echipamentului, iti recomandam sa intrebuintezi doar repere originale! Planetara spate dreapta Komatsu WB97R-5EO este o piesa fabricata de uzinele Carraro! Este perfecta din toate punctele de vedere pentru buldoexcavatorul tau! Calitatile tehnice o recomanda ca fiind alegerea cea mai buna!

Planetara se va monta la puntea din spate dreapta. Dar nu uita un aspect important din cadrul interventiei. De regula, se inlocuiesc si simeringurile si bucsele de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Aceasta actiune favorizeaza buna functionare a intregului sistem de transmisie. Pentru a te ajuta sa alegi piesele de schimb potrivite pentru bunul mers al afacerii tale, iti oferim cu drag consultanta tehnica gratuita. Ne contactezi si incepem marea aventura care se va termina cu un succes rasunator!

Planetara spate dreapta Komatsu WB97R-5EO - te poti baza pe eficacitatea sa!
Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre aceasta planetara spate dreapta Komatsu WB97R-5EO pe care o doresti!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura