Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R
Cod produs
LI2FM0OG-IA
Out Of stock
Descriere
Daca intentionezi sa exploatezi buldoexcavatorul pentru mai mult timp in conditii dificile de lucru, este important sa il echipezi doar cu piese originale, recomandate de specialisti. Planetara spate dreapta Komatsu WB91R se bucura de aprecierea expertilor din domeniu. Este componenta originala pe care o asteapta buldoexcavatorul tau. Realizata in uzinele Carraro, a fost prelucrata din cel mai bun material. Eficienta ei este mult peste cea a altor componente din aceeasi gama.

Buldoexcavatoarele Komatsu WB91R-5 si Komatsu WB91R-5EO sunt compatibile cu acest model de planetara. Sa nu uiti de inlocuirea bucselor si simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Planetara aceasta se monteaza la puntea din spate dreapta. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, ia legatura cu asistentii tehnici! Poti afla detalii utile si despre celelalte servicii pe care le detine compania noastra!

Planetara spate dreapta Komatsu WB91R - salvatoarea buldoexcavatorului tau!
Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB91R se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta planetara spate dreapta Komatsu WB91R ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura