Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate dreapta buldoexcavator Komatsu WB142

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB142
Cod produs
GM8WI3ZJ-IA
Out Of stock
Descriere
Buldoexcavatorul lucreaza eficient si in deplina siguranta daca este echipat cu piese originale. Pentru o functionare ireprosabila a sistemului de transmisie, iti recomandam sa il echipezi, atunci cand vechea piesa cedeaza, cu aceasta planetara spate dreapta Komatsu WB142 excelenta! Este o componenta originala Carraro, foarte rezistenta la uzura. Este compatibila si cu modelul de buldoexcavator Komatsu WB142-5 fara probleme!

Tinem neaparat sa-ti spunem ca este recomandata schimbarea bucselor si simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Componentele noi vor asigura o functionare perfecta a sistemului de transmisie. Planetara de calitate superioara se monteaza la puntea din spate dreapta! Daca doresti sa obtii mai multe informatii despre piesele din oferta noastra, profesionistii echipei noastre te vor ajuta cu placere. Pentru a face alegerea potrivita atunci cand cumperi piese de schimb, primesti consultanta tehnica gratuita.

Planetara spate dreapta Komatsu WB142 - ingrijeste-ti buldoexcavatorul cu mare atentie!
Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax prin care se transmite o miscare de rotatie. Axul central este o bucata zdravana de otel cuplata la cele doua capete care au o miscare de cateva grade pentru a permite miscarea rotilor la denivelari, dar si miscarea cand invarti volanul. In momentul in care se aude o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista o defectiune a planetarei. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Planetara punte spate dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB142 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Planetara spate dreapta Komatsu WB142 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura