Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara completa punte fata Volvo BL61 Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61 Plus
Cod produs
0ZV8CKX5-AT
Out Of stock
Descriere
Stai linistit, ca nu ramane asa! Rotile masinariei tale isi vor recapata fortele si vor avea din nou miscarea supla pe care ti-o doresti. Ce atatea impotmoleli la viraje ori la denivelari? Aceasta planetara completa punte fata Volvo BL61 Plus iti vine in ajutor si stie ce face. Si nu doar ca isi face treaba eficient, dar nici nu abandoneaza lupta inainte de vreme. Mizeaza pe calitatea oferita de Carraro!

Fiecare utilaj e cu chichitele lui, dar noi gasim solutii oricat de pretentios ar fi. Mai ales ca dispunem de piese de schimb si consumabile de calitate superioara care in mod sigur or sa-i placa utilajului tau. Face nazuri? Un telefon si se rezolva! Specialistii nostri au scormonit indeajuns in hatisul utilajelor incat sa-ti poata oferi pe data remediile potrivite.

Planetara completa punte fata Volvo BL61 Plus - nu te lasa la greu!
Toate componentele au rolurile lor, incat n-ai putea spune ca una e mai cu mot sau alta e mai prejos. In fapt, oricare dintre ele ar lipsi, mecanismul complex pe care il reprezinta utilajul tau ar avea de suferit. Forta motorului ajunge la roti prin aceasta planetara completa punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61 Plus care, de asemenea, mentine rotile stabile. Limiteaza, astfel, impactul virajelor ori al denivelarilor. Pentru maxima eficienta si o remediere durabila, te sfatuim sa inlocuiesti totodata bucsele si simeringurile care fac conexiunea intre punte si fuzeta.

Ne mobilizam si iti venim in ajutor!
Comunicarea este cheia multor probleme. Nu te chinui singur sa gasesti solutia potrivita pentru a-i reda vigoarea utilajului tau. Risti sa-ti prinzi urechile in atatea amanunte tehnice si, in final, sa constati ca ar fi fost mai bine sa fi facut altceva. Apeleaza la noi si iti va fi mult mai usor! Beneficiezi de consultanta complet gratuita, tintita pe nevoile tale. Asadar, spune-ne care-i baiul si-o scoatem impreuna la capat!

Produsele pe care ti le oferim sunt de incredere, calitatea lor fiind certificata. Aceasta planetara completa punte fata Volvo BL61 Plus vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Il gasesti in interiorul coletului, alaturi de factura.

Urgenta e urgenta si iti respectam timpul. Aceasta planetara completa punte fata Volvo BL61 Plus ajunge la tine super rapid, odata ce ai plasat comanda online sau telefonic. De asemenea, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala si sa arunci o privire in depozitul nostru.

Calitatea componentelor este, desigur, importanta, dar la fel de mult conteaza si montajul lor, de aceea trebuie sa te asiguri ca beneficiezi de interventii tehnice de calitate, efectuate de profesionisti. Iti putem asigura reparatii punctuale sau complexe, precum si revizii periodice, oriunde in tara te-ai afla. Afla mai multe detalii apeland departamentul nostru tehnic.

Planetara lunga - 22 dinti
Planetara scurta - 12 dinti
Lungimea totala a piesei - 980mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura