Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara completa punte fata Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
EG012HZP-AT
Out Of stock
Descriere
In vremurile noastre, greu sa razbati daca nu tii pasul cu tehnica si cu ritmul dinamic al societatii. De aceea si utilajul tau trebuie sa fie bine pus la punct. Ofera-i tehnica noua si ii vei imbunatati considerabil performantele si eficienta. Iti punem la dispozitie o gama genroasa de piese de schimb si consumabile de top, iar aceasta planetara completa punte fata Komatsu WB156 de care se pare ca ai acum nevoie este una dintre ele. Fiabila si extrem de rezistenta, este o componenta originala Carraro capabila sa-ti ofere rezultate excelente vreme indelungata. In plus, este perfect compatibila si cu modelele Komatsu WB156-5 si Komatsu WB156PS-5.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa apelezi la noi. Consultantii nostri raspund prompt solicitarilor tale, oferindu-ti solutii eficiente si avantajoase, adaptate problemelor tehnice cu care te confrunti. Suna-ne!

Planetara completa punte fata Komatsu WB156 - pentru o functionare ca la carte vreme indelungata!
Fiecare componenta din arhitectura utilajului tau are locul si rolul sau bine determinate, contribuind la punerea in miscare a acestui mecanism complex. E suficient una sa cedeze ca intreaga activitate sa-ti fie data peste cap. Iar daca te intrebi de ce aceasta planetara completa punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB156 este atat de importanta, ei bine, ea este cea care transmite forta motorului catre roti, inlesnindu-le miscarea, si de asemenea le ajuta sa ramana pe pozitii.

Te ajutam sa-ti mentii utilajul in forma maxima!
Oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor este completata perfect de serviciile tehnice conexe pe care ti le oferim. Stim ca uneori poti intampina dificultati fie in indentificarea piesei potrivite, fie in ce priveste depistarea cauzei unei defectiuni ori legate de montaj. In astfel de momente neplacute, nu te lasam singur. Specialistii nostri iti sunt alaturi si iti ofera consultanta gratuita! Nu te sfii sa ne contactezi - iti va fi mult mai simplu sa depasesti obstacolele!

Garantie
Comandand de la noi aceasta planetara completa punte fata Komatsu WB156 nu risti nimic. Esti acoperit in fata eventualelor defecte de fabricatie de o garantie de 6 luni de la data facturarii, iar documentele necesare le vei gasi in colet. Desi putin probabil sa ai nevoie de ele, iti recomandam sa le pastrezi.

Pentru ca stim cat de important este sa ai cat mai rapid piesa de care ai nevoie, aceasta planetara completa punte fata Komatsu WB156 porneste catre tine imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic. Si o primesti super rapid! Sau, daca esti pe-aproape, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care sa-ti poata remedia defectiunea sigur, rapid si eficient. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu te sfatuim sa te lasi pe mana lor. La nevoie, iti asiguram interventii tehnice la punctul de lucru al utilajului tau. In orice colt al tarii te-ai afla, se rezolva!

Planetara lunga - 22 dinti
Planetara scurta - 12 dinti
Lungimea totala a piesei - 980mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura