Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Komatsu YM129795-01780

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
BG60R3DY-IA
Out Of stock
Descriere
Acest simering palier Komatsu YM129795-01780 prezinta rezistenta buna la utilizare indelungata! Trebuie sa optezi pentru el daca doresti o functionare perfecta si lipsita de incidente a motorului. In oferta noastra acest element il gasesti la un pret foarte mic. Profita acum de acest aspect si comanda piesa! Simeringul iti va fi livrat foarte repede, iar motorul echipamentului va putea fi salvat la timp! Solicita o oferta detaliata!

Recomandat este ca toti proprietarii de utilaje care intampina probleme sa apeleze foarte repede la mecanici specialisti. Datorita experientei pe care acestia au acumulat-o in timp, ei vor sti la ce trebuie sa se uite si, in acelasi timp vor sti intr-un timp foarte scurt ce trebuie schimbat din punct de vedere tehnic. Practic, inlocuirea simeringului nu dureaza foarte mult, insa este un proces care necesita atentie si multa grija. De aceea trebuie lasat pe mana specialistilor.

Simering palier Komatsu YM129795-01780 - vei fi multumit de achizitie!
Simeringul poate fi asemanat cu o garnitura folosita pentru etansare, care se monteaza cu ajutorul unui inel. Acesta se utilizeaza pentru etansarea componentelor care au nevoie de izolare fata de mediul extern. Un simering defect va necesita inlocuire fiindca, in caz contrar, pierderile de energie mecanica si de ulei vor necesita costuri mai mari. Defectiunea acestui simering palier cauzeaza iesirea uleiului din motor, provocand defectiuni destul de grave si costisitoare.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Acest simering palier Komatsu YM129795-01780 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering palier Komatsu YM129795-01780 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura