Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Yanmar 129795-01780

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
W19F6T2Y-IA
Out Of stock
Descriere
De ce conteaza sa optezi pentru un simering de calitate, in special pentru utilaje? Raspunsul este previzibil - simeringurile sunt componente esentiale pentru fiabilitatea oricarui sistem, cu atat mai mult al unui utilaj ce functioneaza perioade indelungate de timp, frecvent. Alege pentru motorul utilajului tau acest simering palier Yanmar 129795-01780 de calitate! Ii va sustine optim functionarea si tu nu vei mai avea motive de ingrijorare! Cere o oferta pentru a vedea ce pret mic are componenta!

Toate detaliile legate de oferta aceasta, dar si de altele, iti sunt oferite de catre consultantii nostri. Serviciul nostru de consultanta tehnica este oferit gratuit tuturor clientilor pentru ca ne dorim ca achizitiiile lor sa fie cele corecte si avantajoase. Nici montajul nu ar fi bine sa il ocolesti, ne poti solicita montarea piesei si, inclusiv, alte reparatii de care are nevoie utilajul tau. Ne gasesti mereu prezenti aici sa-ti raspundem intrebarilor!

Simering palier Yanmar 129795-01780 - si motorul tau este in siguranta!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate „ajuta” intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier Yanmar 129795-01780 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest simering palier Yanmar 129795-01780 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura