Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru motor Yanmar 4D84

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 4D84
Cod produs
I5U3GQT0-IA
Out Of stock
Descriere
Doresti protejarea optima a motorului? Un simering palier motor Yanmar 4D84 reprezinta o optiune viabila! Este fabricat din material foarte bun, care rezista la uzura perioada lunga de timp. Printre avantajele achizitionarii acestui produs se numara si costul extrem de profitabil. Incearca si tu acest element si convinge-te de calitatile sale! Iti vei putea exploata echipamentul din nou la capacitate maxima si in siguranta! Livrarea simeringului se face rapid, doar 24 de ore trebuie sa astepti.

Asistentii nostri iti ofera detalii despre serviciile noastre daca ii contactezi in oricare zi lucratoare si te indruma spre luarea deciziei favorabile afacerii tale! La ACN Piese Utilaje, consultantii tehnici stau mereu la dispozitia ta. Iti vor gasi simeringul potrivit utilajului tau si iti vor face si o recomandare pentru un montaj reusit. Orice intrebare sau problema apare la echipamentului tau poate fi lamurita de catre acestia foarte repede.

Simering palier motor Yanmar 4D84 - pentru o inlocuire de top!
Simeringul palier este o piesa vitala pentru ca, in lipsa acestuia, pierderile de ulei ale motorului ar fi foarte mari. Pe termen lung, problemele sunt mult mai grave, asa ca ideal este ca simeringurile uzate sa fie schimbate la timp, astfel incat proprietarii de echipamente sa nu fie nevoiti sa scoata din buzunar sume mult mai mari pe viitor. De aceea, iti recomandam ca, in clipa in care constati scurgeri de lichid la nivelul motorului unde este amplasat simeringul palier sa te deplasezi cat mai curand la un service specializat.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest simering palier pentru motor Yanmar 4D84 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest simering palier motor Yanmar 4D84 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura