Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru motor Yanmar 3TNE88

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 3TNE88
Cod produs
WEHIZNVU-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru bunastare utilajului tau, el trebuie echipat cu cele mai bune componente care sa-i asigure o functionare optima! Un simering palier motor Yanmar 3TNE88 promite sa faca acest lucru pentru ca a fost realizat dintr-un material rezistent, special conceput pentru acest tip de componenta. Simeringul acesta este de calitate superioara si poate fi achizitionat la un pret foarte avantajos. Echipamentul tau va putea fi exploatat corect si in conditii de siguranta.

Ai nevoie de ajutor? Nu trebuie decat sa intri in contact cu noi! Care-i piesa potrivita, de ce nu functioneaza componenta buclucasa, cum fac sa cresc rezistenta utilajului in fata solicitarilor si mii si mii de alte intrebari isi gasesc raspunsul daca stai de vorba cu unul dintre asistentii nostri tehnici. Pe viitor, daca nu mai doresti sa treci prin aceasta experienta, poate ar fi mai bine sa apelezi la serviciile noastre de mentenanta din timp. Vei fi sigur ca nimic nu te va mai tine in loc din activitatea ta.

Simering palier motor Yanmar 3TNE88 - o componenta fiabila!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier pentru motor Yanmar 3TNE88 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering palier motor Yanmar 3TNE88 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura