Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Komatsu YM129120-01780

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ZQ9XRADI-IA
Out Of stock
Descriere
Deteriorarea sau uzura simeringurilor si dez-etansarea supapelor se pot solda cu defectarea altor componente, in lant, cu diverse consecinte dintre cele mai grave asupra functionarii optime a utilajelor. Ca sa eviti deteriorarea motorului, ar fi foarte bine sa comanzi acest simering palier Komatsu YM129120-01780 din oferta noastra! Este perfect pentru nevoile utilajului tau si aduce siguranta in timp ce il vei solicita intens! Cost foarte mic de achizitie al produsului!

Ce e de stiut despre ACN Piese Utilaje? Sunt foarte multe! In primul rand ar fi bine sa stii ca este locul in care gasesti cele mai bune piese si consumabile! Punem accent pe calitate pentru ca este singura modalitate de a asigura bunastarea unui echipament. Iti facem cele mai bune oferte, iar ele devin din ce in ce mai bune cand le combini si cu serviciile pe care ti le punem la dispozitie! Afla toate detaliile de la consilierii nostri tehnici!

Simering palier Komatsu YM129120-01780 - pretul este foarte bun, iar calitatea de exceptie!
In majoritatea cazurilor, defectarea unui simering palier provoaca pierderi de lichid din motor. Asadar, inlocuirea sa este necesara pentru preventia pierderii complete a fluidului si deteriorarea motorului odata cu trecerea timpului. In cazul defectarii simeringului palier de la motor, specialistii recomanda monitorizarea pierderii de ulei si verificarea la un service autorizat. In caz contrar, poti avea probleme mai grave care vor necesita si costuri mult mai mari.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest simering palier Komatsu YM129120-01780 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering palier Komatsu YM129120-01780 pe care il doresti!

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura