Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Komatsu YM12912001780

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ND6US2JH-IA
Out Of stock
Descriere
Simering palier Komatsu YM12912001780 - alegerea care iti va aduce doar beneficii! Atat designul, cat si materialul din care este confectionat acest simering sunt concepute in mod special pentru utilizare intensa, in conditii acerbe. Cu alte cuvinte, el este realizat pentru a face fata la temperaturi, presiuni si viteze care le pot depasi pe cele obisnuite. Motorul utilajului tau are nevoie de toate aceste calitati pentru a putea functiona optim! Alege acest element chiar acum!

Doar la noi gasesti oferte personalizate care sa includa piese si servicii de calitate. Afla totul despre cum le poti combina avantajos! Consultantii nostri iti stau la dispozitie si iti vor prezenta toate variantele pentru care poti opta. Ei iti pot spune si cum poti combina piesele comandate cu serviciile noastre de montaj. Poti obtine oferte mult mai avantajoase de pret! Contacteaza-ne numaidecat si vei face alegerile potrivite!

Simering palier Komatsu YM12912001780 - standarde de calitate respectate!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering palier Komatsu YM12912001780 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest simering palier Komatsu YM12912001780 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura