Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC15
Cod produs
Y3MSVDWU-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest simering palier miniexcavator Komatsu PC15 din oferta noastra si te poti intoarce linistit la treaba. Componenta este de calitate si va asigura o functionare corecta a motorului utilajului. Simeringul este fabricat din material foarte rezistent si este conceput special pentru acest model de miniexcavator. O exploatare corecta a echipamentelor pleaca de la cele mai mici si, aparent, nesemnificative elemente. Comanda chiar acum acest produs!

Ai in dotare miniexcavatoarele Komatsu PC15-1, Komatsu PC15-2, Komatsu PC15-2A, Komatsu PC15-3 sau Komatsu PC15T-2 si ai nevoie de un simering palier? Atunci acesta este o solutie numai buna si pentru acestea. Descopera cea mai simpla si de durata metoda de a creste profitul afacerii tale avand constant grija de echipamentele tale. Oferim gratuit consultanta tehnica, prilej pentru tine de a afla cat mai multe despre piesele noastre si intrebuintarile lor.

Simering palier miniexcavator Komatsu PC15 - la un pret foarte bun!
Simeringul poate fi asemanat cu o garnitura folosita pentru etansare, care se monteaza cu ajutorul unui inel. Acesta se utilizeaza pentru etansarea componentelor care au nevoie de izolare fata de mediul extern. Un simering defect va necesita inlocuire fiindca, in caz contrar, pierderile de energie mecanica si de ulei vor necesita costuri mai mari. Defectiunea acestui simering palier cauzeaza iesirea uleiului din motor, provocand defectiuni destul de grave si costisitoare.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC15 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest simering palier miniexcavator Komatsu PC15 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura