Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru cilindru compactor Komatsu JV25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu JV25
Cod produs
JPNHW1V9-IA
Out Of stock
Descriere
Protectia motorului se poate realiza destul de simplu daca apelezi la un simering de calitate! Noi iti prezentam acest simering palier Komatsu JV25 foarte rezistent. Este realizat din material special, facut sa reziste foarte bine in timp. Pretul este extrem de redus! Detaliile din oferta le poti primi telefonic sau completand formularul de pe site! Investeste in acest element si asigura-ti o functionare foarte buna a motorului!

Cilindrele compactoare Komatsu JV25CW-2, Komatsu JV25CW-3, Komatsu JV25DW-2, Komatsu JV25DW-3 si Komatsu JV25W-2 sunt compatibile cu modelul de simering palier prezentat aici. Un utilaj bine ingrijit poate sa ofere mult mai mult randament! E cazul sa iei lucrurile in serios si sa faci investitii in echipamentul tau. Ca sa nu te incurci atunci cand trebuie sa alegi o piesa, roaga-i pe consultantii nostri sa te ajute. O vor face cu mare drag si in mod absolut gratuit!

Simering palier Komatsu JV25 - pretul foarte accesibil!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate „ajuta” intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier pentru cilindru compactor Komatsu JV25 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest simering palier Komatsu JV25 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura