Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC45
Cod produs
GJM9XA0O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un simering palier miniexcavator Komatsu PC45 perfect cum este cel din oferta noastra! Elementul inlocuieste fara probleme componenta avariata si rezista foarte bine in timp pentru ca are in alcatuire un material conceput special pentru acest tip de produs. Simeringul va reusi sa permita o functionare corespunzatoare motorului. Printre beneficiile achizitionarii acestei piese se regaseste si pretul accesibil. Te invitam sa ceri o oferta care sa contina toate informatiile!

Miniexcavatoarele Komatsu PC45-1, Komatsu PC45MR-1, Komatsu PC45MR-3, Komatsu PC45MRX-1 sau Komatsu PC45R-8 pot folosi fara probleme simeringul acesta. Piesa este compatibila cu acestea. Contacteaza-ne pentru a primi toate detaliile despre oferta noastra profitabila! De asemenea, primesti de luni pana vineri consultanta tehnica gratuita. Pe deasupra, ne poti solicita si serviciile de mentenanta sau service-ul mobil.

Simering palier miniexcavator Komatsu PC45 - nu vei mai avea probleme o perioada indelungata!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC45 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering palier miniexcavator Komatsu PC45 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura